A poncsó és a kismama kabát

Az elmúlt évek őszi kollekcióiban láthattuk a pelerint, mint nélkülözhetetlen őszi ruhadarab. Kabát helyett, kabát mellett (ja, nem, kabát felett) tökéletesen alkalmas arra, hogy ne fagyj meg az átmeneti időszakban, viszont jó változata a néha már unott kabátjaidnak. Kismamáknak különösen javasolt ez a fajta meleg öltözet, hiszen gyorsan ráunnak egyetlen kismama kabát hordására. Mekkora felüdülés, akkor egy pelerinnel, vagy más nevén poncsóval variálhatjuk azt.

Szerencsére ennek a darabnak nem kell külön kismamás változatát keresned, mert ez minden szempontból megegyezik nem kismama társával. Érdemes tán olyat választani, ami kellően hosszú, akár rojtos az alja, hogy gömbölyödő hasad nehogy kivillanjon alóla.

És nagyon közkedvelt a pelerineket vékony dzsekire venni, amolyan második rétegnek, és hogy ne und meg ezt sem gyorsan, feltűnő kiegészítőkkel varázsold újjá. A rózsák, masnik és pillangós kitűzők még mindig hódítanak. És ha kisbabádat ősz végére várod, egy pelerinnel lehet, hogy ki is tudod váltani a kismamakabátot.